„Мојра“ направија видео за синглот „Арома(н)тична“ во „stop motion“ техника  

Малку, малку малку малку
Давај ми по малку
Од твојата кујна
Малку, малку малку малку
Многу, ама малку, зарем сум ти чудна?

Вака гласи дел од текстот на првиот сингл „Арома(н)тична“ на бендот „Мојра“, кои објавија и спот за темата, направен во „stop motion“ техника.

Како што информираат од „Мојра“, видеото сами рачно го правеле.