Извонреднитe слики на Џоел Реа

Австралискиот уметник Џоел Реа (Joel Rea) е роден во 1983 година и дипломирал ликовна уметност на колеџот во Квинсленд. Тој ги изложува своите дела во Австралија и САД,  за кои има добивано бројни награди во родната земја.

Погледнете дел од неговите слики:

12274362_10153809476414903_8681096004118753400_n

3

4

5

6

7
10

11

12

13

14

15

16