[инфографик] Дали навистина постои зависност од интернет?

Што е зависност од интернет? Кога седењето пред компјутер или занимавањето со мобилниот телефон се претвора во патолошка состојба? Следниот инфографик се обидува да даде одговор на овие прашања:

[инфографик] Дали навистина постои зависност од интернет?