Во собите на македонските диџеи [2]

Каде слушаат и создаваат музика македонските диџеи, какви плочи се кријат во нивните архиви, во каков простор го минуваат своето слободно време?

По првиот дел од специјалната галерија вакви фотографии, Радио МОФ, уште еднаш „ѕирка“ во собите на македонските диџеи.

DJ Гоце

dj goce

dj Goce soba (1)

Dj Goce D’SauceDjGoce D'Sauce Studio 1

DjGoce D'Sauce Studio 3

Иван Илиќ

Ivan Ilic

К 105k1o5

Andreas HzAndreasHz3

AndreasHz

Lephonq

 Lephonq

 Lephonq1

Igor Trips (Игор Дарковски)igor darkovski

igor darkovski1