[Галерија] Урбаниот живот и природата во анимираните слики на Julien Douvier

Фотографот Julien Douvier кој живее во Стразбур, користи различни техники за да креира интересни дела со акцент на урбаниот живот и природата. Тој ја снима и обработува секоја слика со опсесивно внимание на детали. Целата негова работа може да се следи на Tumblr или Вehance, а мал дел од креациите погледнете ги во галеријата подолу:

julien-1

julien-2

julien-3

julien-4

julien-6

julien-9

julien-7

julien-5

 

Извор: Colossal