[Галерија] Струга во празнично руво

Струга и оваа година во пресрет на новогодишните и божиќни празници блесна во во ново свечено руво. Најмладите најмногу и се радуваат на големата елка во центарот на градот, останатите пак на украсите во центарот на градот, кај реката Црн Дрим, но и на на стуршкото крајбрежје.

Членовите на Медиа арт клубот од Струга, инспирирани од убавината на својот град, направија повеќе фотографии од Струга во пресрет на празниците. Еве дел од нив во продолжение:

[Галерија] Струга во празнично руво

[Галерија] Струга во празнично руво

[Галерија] Струга во празнично руво

[Галерија] Струга во празнично руво

[Галерија] Струга во празнично руво

[Галерија] Струга во празнично руво

[Галерија] Струга во празнично руво