[Галерија] Prop4g4nd4: Креативни постери за журки

Постерите и флаерите со кои се рекламираат забави се посебна гранка од графичкиот дизајн, а авторите често знаат да „изненадат“ со креативност која на ваквите дела им дава посебна вредност. Грчкиот дизајнер кој твори под псевдонимот Prop4g4nd4 во последните години привлекува внимание со своите илустративни постери за забави. Стилот на моменти му открива инспирација од уметноста на Пабло Пикасо, а за својата работа добил низа меѓународни признанија и награди.

[Галерија] Prop4g4nd4: Креативни постери за журки

[Галерија] Prop4g4nd4: Креативни постери за журки

[Галерија] Prop4g4nd4: Креативни постери за журки

[Галерија] Prop4g4nd4: Креативни постери за журки

[Галерија] Prop4g4nd4: Креативни постери за журки

[Галерија] Prop4g4nd4: Креативни постери за журки

[Галерија] Prop4g4nd4: Креативни постери за журки

[Галерија] Prop4g4nd4: Креативни постери за журки

[Галерија] Prop4g4nd4: Креативни постери за журки

[Галерија] Prop4g4nd4: Креативни постери за журки