[Галерија] Познатите брендови и нивното лого во комунизам

Ако сега живеевме во комунизам, тогаш и логоата на познатите брендови ќе беа поинакви. Според креативците од New moment Tirana, листата би можела да изгледа вака:

1

7

4


2

8

19

3

10

16

14

11

 

Сите идеи може да ги погледнете ОВДЕ.