[Галерија] Надуван зајак во центарот на Белград

Во центарот на Белград се појави огромен зајак, јави Мондо. Зајакот се вика Рики, а е дело на современиот уметник Флорентиј Хофман, познат по тоа што низ светот ги „расфрла“ своите џиновски играчки.

Во центарот на Белград

2

3

4

5

7Извор: Мондо