[Галерија] Невообичаени кукли од светот на фантазијата

Сантани е 23-годишна девојка до Москва која создава мали, ултра реални кукли- животни од светот на фантазијата. Нејзините креации кои предизвикаа големо внимание се невообичаена мешавина од нешто морничаво, слатко и прекрасно.

cool-Pokemon-real-life-plush

cool-doll-plush-Pokemon-critter

За куклите таа користи различни материјали зависно од тоа што сака да го постигне.

cool-Pokemon-creepy-animal-dolls

cute-dolls-fluffy-fur-animal

Младата ракотворка го има усовршено занаетот низ својата работа. Неверојатно е тоа колку таа внимава на деталите.

cool-owl-plush-animal-doll

cool-Pokemon-doll-horns-plush

Кога талентираната креаторка ги направи овие дела, таа можеби очекуваше луѓето веднаш да ги засакаат, но се чини остана неподготвена за големиот одговор кој го доби. Досега доби илјадници нарачки за куклите, објави Тhemetapicture.

cool-monster-plush-toy-baby

cool-white-plush-toy-monster

cool-pink-toy-Furby-scary

cool-baby-owl-plush-toy-animal

cool-monster-toy-Furby-kids

cool-Pokemon-plush-toys-look-alike

cool-fox-plush-toy-animal

cute-owl-Furby-plush-toy-girls

cool-yellow-Furby-plush-toy