[Галерија] Кога алкохолот би се продавал со искрени етикети

[Галерија] Кога алкохолот би се продавал со искрени етикети

Според овој инспиративен пост на Imgur, еве како би изгледале етикетите на алкохолните пијалаци, кога нивните производители би биле искрени со потрошувачите:

[Галерија] Кога алкохолот би се продавал со искрени етикети

[Галерија] Кога алкохолот би се продавал со искрени етикети

[Галерија] Кога алкохолот би се продавал со искрени етикети

[Галерија] Кога алкохолот би се продавал со искрени етикети

[Галерија] Кога алкохолот би се продавал со искрени етикети

[Галерија] Кога алкохолот би се продавал со искрени етикети