[Галерија] Искрени плакати за филмовите номинирани за „Оскар“

Милиони љубители на филмот секоја година со нетрпение го очекуваат изборот на номинираните филмови за наградата на Американската филмска академија, популарниот „Оскар“. Филмофилите ги проследуваат филмовите, дискутираат, а дел од нив се обидуваат да погодат кои ќе бидат наградените филмови и актери.

Последниве години има сè повеќе фанови кои се обидуваат критички да ја перцепираат оваа манифестација и филмовите кои се во конкуренција, изработувајќи т.н. „искрени“ плакати за филмовите.

Еве петнаесетина иронично обработени плакати за годинешните потенцијални оскаровци:

Искрени плакати за филмовите номинирани за „Оскар“

Искрени плакати за филмовите номинирани за „Оскар“

Искрени плакати за филмовите номинирани за „Оскар“

Искрени плакати за филмовите номинирани за „Оскар“

Искрени плакати за филмовите номинирани за „Оскар“

[Галерија] Искрени плакати за филмовите номинирани за „Оскар“

[Галерија] Искрени плакати за филмовите номинирани за „Оскар“

[Галерија] Искрени плакати за филмовите номинирани за „Оскар“

[Галерија] Искрени плакати за филмовите номинирани за „Оскар“

[Галерија] Искрени плакати за филмовите номинирани за „Оскар“

[Галерија] Искрени плакати за филмовите номинирани за „Оскар“

[Галерија] Искрени плакати за филмовите номинирани за „Оскар“

[Галерија] Искрени плакати за филмовите номинирани за „Оскар“

[Галерија] Искрени плакати за филмовите номинирани за „Оскар“

[Галерија] Искрени плакати за филмовите номинирани за „Оскар“

Извор: Окно