[Галерија] Инспиративни дизајни за скејтборди

Кој скејтер не би посакал да има невообичаен скејтборд, со прекрасен и уникатен дизајн?Сreativebloqho направи избор од 15 одлични графички решенија за скејтборди, а секој дизајн е израз на личноста на уметникот, но и на светот од тоа време.

 

01. DXTR x Dudes Factory

skateboard designs

 

02. Santa Cruz Star Wars collection

skateboard designs

 

03. AnyForty

skateboard designs

 

04. Milk Skateboards

skateboard designs

 

05. Blast Skates

skateboard designs

 

06. Extended Sun

 Extended Sun

 

07. Monteverde

 Monteverde

 

08. Ivory series

Skateboard designs Ivory series

 

09. The Illuminati series

 Illuminati series

 

10. Weed and Cobras

  Weed and Cobras

 

11. Sun and Moon

 Sun and Moon

 

12. Life is too short

 Life is too short

 

13. Exposure series

 Exposure series

 

14. Angel series

 Angel series

 

15. Gonz

 Gonz


Извор: Сreativebloq