[Галерија] Финалисти на најголемиот фото-конкурс во светот

Речиси 140.000 фотографи од 166 земји од светот учествуваа на годинешниот, седми по ред отворен конкурс за фотографии на Светската фотографска организација, кој беше најголемото светско фотографско натпреварување во 2013. Еве дел од изборот на нивните најдобри фотографии, кој организацијата го направи пред конечниот избор на најдобрите, кој ќе се одржи на 30 април во Лондон.

[Галерија] Финалисти на најголемиот фото-конкурс во светот

[Галерија] Финалисти на најголемиот фото-конкурс во светот

[Галерија] Финалисти на најголемиот фото-конкурс во светот

[Галерија] Финалисти на најголемиот фото-конкурс во светот

[Галерија] Финалисти на најголемиот фото-конкурс во светот

[Галерија] Финалисти на најголемиот фото-конкурс во светот

[Галерија] Финалисти на најголемиот фото-конкурс во светот

[Галерија] Финалисти на најголемиот фото-конкурс во светот

[Галерија] Финалисти на најголемиот фото-конкурс во светот

[Галерија] Финалисти на најголемиот фото-конкурс во светот

[Галерија] Финалисти на најголемиот фото-конкурс во светот

[Галерија] Финалисти на најголемиот фото-конкурс во светот

[Галерија] Финалисти на најголемиот фото-конкурс во светот

Извор