[ФОТО] Компири со лебарка за вечера во домот „Кузман Јосифовски – Питу“

Компири со лебарка, ова е вечерата која му следуваше на студент во мензата на студентскиот дом „Кузман Јосифовски – Питу“.

Револтиран, но и згрозен од храната, студентот кој сакаше да остане анонимен, фотографиите ги испрати на адресата на Радио МОФ , за да и покаже на јавноста со што се хранат идните академски граѓани.