[Аудио] „Barbara Barbara, We Face a Shining Future“ – новиот албум на „Underworld“

Слушнете го седмиот студиски албум на електронското дуо „Underworld“, пред официјално да се објави во петок (18 март). Групата се врати на музичката сцена по долг период, прославувајќи 20-годишнина од објавувањето на нивниот трет албум „Dubnobasswithmyheadman“, со кој дуото премина од синтпоп на техно и прогресив хаус. Новиот албум насловен „Barbara Barbara, We Face a Shining Future“ ги содржи следните песни: