[Morning @ MOF] ХОПС Разговор за деца што употребуваат дрога

[Morning @ MOF] HOPS Razgovor za deca sto upotrebuvaat droga by Radio Mof on Mixcloud

Од ХОПС минатата седмица почнаа и кампања со која укажуваат на сериозноста на проблемот со третманот на децата што употребуваат дроги во Македонија. Во продолжение слушнете го целиот разговор со Воскре Наумоска Илиева од ХОПС која беше гостинка во Утринската програма на Радио МОФ.