[Галерија] Песочни замоци на Хаваи

Скулптор по професија, уметникот Calvin Seibert неодамна го заврши својот нов проект од геометриски прецизни песочни замоци, направени на хавајските плажи.

Дел од неговите дела поглднете ги во галеријата подолу: