[Видео] Поддршка за студентите и автономната зона #2

Студентскиот пленум го објави второто од серијата најавени промотивни видеа посветени на автономната зона на Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ во кое професори и јавни личности изразуваат поддршка на студентите.