[Видео] Марко, Тамара и Вилдан за мерките за заштита од КОВИД-19

Зошто токму вакви мерки за претпазливост и заштита, Каква е ситуацијата во моментов во Италија, но и што значат ограничувањата наметнати поради појавата на новиот коронаврус КОВИД-19 во земјава.

Погледнете ги видеата на Младинскиот образовен форум во кој зборуваат Марко Димитровски, алумни член на МОФ и доктор по општа медицина, Тамара Илиоска  студентка во Милано и активистот за човекови права Вилдан Дрпљанин.

https://www.facebook.com/MOFedu/videos/522634032011533/?__xts__%5B0%5D=68.ARCrECZ85jrGeJm3c_E5-T5x6frHhW4grpTuGiNkLTuuhFntAn0U9iwXzZ2hfkevJmb9GqtOy7n5yZa6VRCubFEoxyjj9IfYkXEqlDD0HUhKwe76OyZj_GVAPu4WXaS2L4twss0IXrcaT5xCVwqvzfQcmiUzb0qJ-y0HBctmdP-tgfyh9S8211SevltZG6Mrzk2lkWUjQfuSnXBc1HCrbIOG1pgemEkVCRZhKJysnQOxNFtXOXnUotMsDtw8NUmPag7Po5FvFa5wdN809sMAlF0WJGnBPkymIuCzgG7VkFA_Z52WZpdOuI3LgzQCInNj32dQR0deVveArwmHenzn-SPbAmpzRg&__tn__=-R

 

Се селиме онлајн! Епизода 2

Се селиме онлајн! 🎥 Во втората епизода ја имаме Tamara Ilioska, студентка во Милано. Информирајте се за искуствата од Италија, државата со високо ниво на ризик поради пандемијата на COVID-19.#БидиОдговорен #СедиСиДома #ЗаштитиСе

Posted by Младински образовен форум – МОФ / Youth Educational Forum -YEF on Sunday, 15 March 2020

Се селиме онлајн! Епизода 1

Се селиме онлајн! 🎥 Погледнете го информативното видео кое го подготвивме со Vildan Drpljanin. #БидиОдговорен #СедиСиДома #ЗаштитиСе

Posted by Младински образовен форум – МОФ / Youth Educational Forum -YEF on Friday, 13 March 2020