Ректорот на УКИМ го продава мерцедесот Е – класа

Ректорот го продава Мерцедесот Е-класа и парите од продажбата ги инвестира во реновирање на студентскиот дом “Поле за културен напредок“

 

#кромид033

predupreduvawe