Програма

 • 00:00 – 07:00 Ноќна програма

  07:00 – 08:00 Ambient

  08:00 – 12:00 Lounge Chill

  12:00 – 17:30 The kids are alright

  17:30 – 18:00 Urban Beats

  18:00 – 19:00 Guerrilla radio

  21:00 – 22:00 Acoustic stream

  22:15 – 23:15 Rituals

  23:30 – 01:00 House Heaven

 • 01:00 – 07:00 Ноќна програма

  07:00 – 08:00 Ambient

  08:00 – 10:00 Lounge Chill

  10:00 – 12:00 Утро @ МОФ

  13:00 – 14:00 Urban Beats

  14:00 – 15:00 – Мегафон

  15:00 – 18:00 Afterwork

  18:00 – 19:00 Хип Хоп Манија*

  19:00 – 20:00 Поларис

  20:00 – 21:00 Скроблер / Under Skopje’s Ground

  21:00 – 22:00 Acoustic Extravaganza / Ruby Tuesday Radio Show

 • 01:00 – 07:00 Ноќна програма

  07:00 – 08:00 Ambient

  08:00 – 12:00 Lounge Chill

  12:15 – 13:00 Секси маало / STR8OUT

  13:00 – 15:00 The kids are alright

  14:00 – 14:30 The Unity Show

  16:00 – 17:00  Workoholics 

  19:00 – 20:00  Radio CODA

  20:00 – 21:00 Јас сум Цако*

  21:30 – 23:00 Digital Culture

 • 01:00 – 07:00 Ноќна програма

  07:00 – 08:00 Ambient

  08:00 – 10:00 Lounge Chill

  10:00 – 12:00 Утро @ МОФ

  12:00 – 13:00 Црвен Крст – Ќоше

  13:00 – 18:00 The kids are alright

  18:00 – 19:00 Привремена автономна зона

  22:00 – 00:00 Skopje Urban Beats

 • 04:00 – 07:00 Ноќна програма

  07:00 – 08:00 Ambient

  08:00 – 12:00 Lounge Chill

  12:00 – 14:00 The kids are alright

  14:00 – 16:00 The Selector

  17:00 – 19:00 Временски Патници

  19:00 – 20:30 Регенерација

  20:30 – 00:00 Woob Woob

 • 00:00 – 02:00 Groovy Weekend

  02:00 – 07:00 Ноќна програма

  07:00 – 08:00 Ambient

  08:00 – 09:00 Lounge Chill

  09:00 – 10:00 Deep House

  10:00 – 13:00 Jazz

  13:00 – 15:00 Oldies but goldies

  15:00 – 20:00 Urban Beats

  20:00 – 22:00 Woob Woob

  22:00 – 00:00 Hip Hop

 • 00:00 – 07:00 Ноќна програма

  07:00 – 08:00 Ambient

  08:00 – 09:00 Lounge Chill

  09:00 – 13:00 Time for Jazz

  13:00 – 14:00 Закачи се Делфина

  14:00 – 19:00 Oldies but goldies

  19:00 – 23:00 Закачи се делфина

  23:00 – 00:00 Закачи се делфина

 

Емисиите кои се продуцират и објавуваат на Радио МОФ се водени од млади ентузијасти, граѓански организации и независни музичари кои со своите емисии креираат содржина за забава, размислување и информирање. Содржината на емисиите не ги одразува ставовите на редакцијата на медиумиот и неговите поддржувачи.