[Инфографик] #ЗаМладитеМора повеќе обуки

Државата за поддршка и обучување на младите, вложува 154 денари годишно за секој млад човек, посочуваат од НМСМ – Националниот младински совет на Македонија. Тие бараат поголем буџет за младински обуки, а во продолжение, погледнете го нивниот најнов инфографик на оваа тема: