[Галерија]Средношколски марш во Виница

Стотина средношколци од Виница денеска излегоа на првиот средношколски марш во овој град, соопштија од Средношколски пленум- Виница.

Галеријата од маршот погледнете ја во продолжение:

1456003_10200386741468805_6181059883698811933_n

Средношколски марш во Виница