[Галерија] Втор ден окупација на Машински и ФЕИТ

Студентската окупација на техничките факултети продолжува и денеска. Студентите велат дека кампирањето на Машински и ФЕИТ ќе продолжи се додека не се исполнат нивните барања и додека не започне подготовката на целосно нов Закон за високо образование. Во продолжение погледнете ги фотографиите од денешната атмосфера на овие факултети.

[Галерија] 2 ден окупација на Машински и ФЕИТ

[Галерија] 2 ден окупација на Машински и ФЕИТ

[Галерија] 2 ден окупација на Машински и ФЕИТ

[Галерија] 2 ден окупација на Машински и ФЕИТ

[Галерија] 2 ден окупација на Машински и ФЕИТ

[Галерија] 2 ден окупација на Машински и ФЕИТ

[Галерија] 2 ден окупација на Машински и ФЕИТ