[Фото] Дрвјата во Скопје добија очи од страв да не ги сечат

На повеќе локации во главниот град, се појавија очи на дрвјата, кои според активистите им никнале поради страв од сечење.

[Фото] Дрвјата во Скопје добија очи од страв да не ги сечат

[Фото] Дрвата во Скопје добија очи од страв од сечење