Digital Culture

Целокупната тема и контекстот на емисијата е Дигиталната култура. Ќе дискутираме на ралични теми кои се значајни во однос на микро и макро културата.
Темите ќе бидат разновидни и еклектични. Digital Culture е радио емисија во која ќе ја дискутираме дигиталната култура проследена преку популарната, експерименталната и еклектична музика, кинематографија. И преку книги за кои ќе даваме и препораки. Очекувајте и многу гости.
Емисијата ќе опфаќа широк спектар на музички идеи значајни за светската култура и музика воопшто.
Очекувајте искрена, креативна и во никој случај досадна емисија, која ќе се емитува секoја втора среда од 21:30ч на Радио МОФ.

Водител на емисијата е Рашид Раш Салији