Жесток метал вечерва во „Хавана“: Furion, Gargoyles, Outlaw, Unending Fury

„Три скопски и еден скопско-радишански бенд се спремни да направат масакр!“ – жестока метал свирка насловена „Кајшто мракот почнува“е најавена за вечерва во клубот „Хавана“. Настапуваат:

GARGOYLES – Maртин/Стеф/Иво формација со High on Fire/Sleep/Melvins/Darkthrone инспирација.

UNENDING FURY – Дрзок speed thrash од западната страна на Скопје.

FURION – Скопско – Радишански yteshitelen карате метал. Потестување на старото, преставување на новото!

OUTLAW– mosh hardcore oд Скопје, прават промоција на нивниот деби албум This is how the look at us!

Цената на билетот за овој мини метал фестивал е 150 денари.