What a Waste S01E08 Аудио и видео поткаст

Погледнете ја најновата епизода, за прв пат со видео.
Младиот претприемач Бојан Ѓуровски ни докажува дека отпадот е можност, а не проблем. Тој од отпадот од стока, храна и хартија произведува органско ѓубре.

What a waste – Episode 08 by Radio Mof on Mixcloud