Втора доза #кромидфест

Твитерџии не запираат, секојдневно #кромидфест се збогатува со мудри мисли од нашите омилени…

04.02.2013


https://twitter.com/sara_drango/status/298315666077925376
02.02.2013

01.02.2013

31.01.2013
https://twitter.com/NickBlack33/status/296933701919571969

30.01.2013