Вртелешка од 162 илјади евра на плоштадот „Македонија“

Меѓу многуте споменици на плоштадот „Македонија“, утрово во близина на Камениот мост се појави и нова вртелешка. Според податоците објавени на Бирото за јавни набавки, вртелешката чини околу 162 илјади евра, пренесува Радио Слободна Европа.

Фото: Радио Слободна Европа

Фото: Радио Слободна Европа

фото: РСЕ

 

Фото: Радио Слободна Европа