Временски патници – The sound of vinyl vol.1 30.01.2015

Vremenski Patnici – The sound of vinyl vol.1 by Radio Mof Music on Mixcloud

Временските патници почнуваат да возат и овој петок, во студио сме без Дарко… Заглави во некоја година не можеме да го најдеме wink emoticon Ама затоа тука се Николај и специјалниот гостин Даниел Јанев со кој вртиме плочи и го слушаме неговиот музички избор.