Временски патници – B.B.King Tribute

Vremenski Patnici – B.B.King Tribute by Radio Mof Music on Mixcloud

Во ова издание на Временски Патници го почитуваме ликот и делото на Riley B. King попознат како B.B.KING. Музиката негова ќе остане, само стејџот што го смени.