ВОКС сними нов сингл „Време на заборав“

Вокално инструменталниот состав ВОКС го сними нивниот најнов музички материјал под името „Време на заборав“. Песната е во изработка на Рубин Кантарџиоски, Денко Матевски, Марјан Бојаџиев, Ѓорѓи Мишковски и Петар Јанков.

Ова претставува прв сингл на ВОКС, по издавањето на првиот албум во 2014 година и може да го слушнете во продолжение.