[Видео] The Prodigy на BBC во 1992

Оваа снимка од настапот на The Prodigy во емисијата „Dance Energy“ на BBC во 1992 е интересен увид во раните денови на легендарниот британски бенд, чие огромно влијание врз рејвот и електронската музика е видливо и денеска. Погледнете го и документарниот филм посветен на „Т Фестивал“ во Скопје, во 1995, каде за прв и досега единствен пат, The Prodigy гостуваа и во Македонија.