[Видео] „Ролинг Стоунс“ онлајн ја изведоа „You can’t always get what you want“

Познатиот британски рокенрол состав „Ролинг стоунс“ на 18 април се приклучија на светската иницијатива „Еден свет : Заедно дома“.

Култната четворка Мик Џегер, Кит Ричардс, Рон Вуд и Чарли Вотс од своите домови ја изведоа „You can’t always get what you want“.

Во продолжение, погледнете ја нивната онлајн изведба, преку платформата „Глобален граѓанин“: