[Видео] Републикански претседателски кандидати рапуваат на „The Real Slim Shady“

Во оваа извонредна монтажа на снимката од американската дебата на претседателските кандидати на Републиканската партија, политичарите нудат нова верзија на „The Real Slim Shady“ на Eminem.