[Видео] Првиот бакнеж на двајца странци

Повеќе од 4 милиони посети за еден ден има видеото „First kiss“ на режисерката Татија Пилиева во кое таа на едно место собрала 20 случајни странци и ги замолила да се бакнат пред камера.

ВИДЕО

Овие парови, иако срамежливи на почетокот, пред камерите покажаа дека само еден бакнеж е доволен да предизвика емоции кај гледачите.

Погледнете го видеото подолу, кое за еден ден го освои интернетот.

)