[Видео] Празните улици на Скопје за полициски час – снимки од дрон пред Велигден

Улицата „Македонија“, „Рекорд“, улица „Димитрие Чуповски“, „Јужен булевар“, булеварот „Илинденска“, кејот на Вардар, мостовите, раскрсниците во централното подрачјe… сите беа празни за време на празникот.

Љубомир Домазетов – Бубе на ден пред Велигден, 18 април, направи нови снимки со дрон во Скопје за време на полицискиот час: