[Видео] Отворено: Протести или преговори – што ќе ја определи иднината на Македонија?

Последната епизода на дебатната емисија Отворено е на темата „Протести или преговори – што ќе ја определи иднината на Македонија?“.  Во оваа емисија на #Отворено се дискутира за протестите и нивното влијание врз потенцијалните идни сценарија во Македонија, за опстанокот на договорот од Пржино, но и за можните решенија за излез од кризата.

Говорници се Дамјан Манчевски – СДСМ, Бујар Османи од ДУИ и Павле Богоевски  од граѓанското движење #Протестирам.