[Видео] Насловните страници пеат во чудниот нов спот на Roy Kafri

[Видео] Насловните страници пеат во чудниот нов спот на Roy Kafri

Во овој извонредно изведен и монтиран видеоспот за песната „Mayokero“ на израелскиот музичар Roy Kafri, познати, класични насловни страници од музички албуми пеат:  Madonna, the Beatles, Michael Jackson и Bob Dylan оживуваат од фотографиите на нивните албуми и ја изведуваат акапела композицијата на Kafri. Ова е негов заеднички проект со видеоавторот Vaniа Heymann, кој го режира спотот. 

Извор