[Видео] Јасно и гласно: Млади во изолација

Погледнете ја емисијата „Јасно и гласно“ на Радио МОФ, насловена „Млади во изолација“, а посветена на предизвиците со кои се соочуваат поради појавата на новиот коронавирус, полициските часови и ограничувањето на движењето.

Гости во емисијата се средношколката Михаела Трајкоска, студентот Георги Божиновски, Калиа Димитрова од Хелсиншкиот комитет за човекови права и Сара Ферро која во моментов е сместена во државен карантин во Маврово.

*во текот на снимањето ги почитувавме владините препораки за држење растојание со соговорниците од најмалку 2 метри