[Видео] Извонредна соло изведба на тапани

Тапанарот Арик Импрота, познат по својот Youtube канал и како член на рок бендот „Night Verses“ од Лос Анџелес, постави GoPro камера на својата глава и свиреше на два комплети на тапани, правејќи салто додека свири.