[Видео] Инста(нт) вести на Радио МОФ 1.6

По летната пауза, веќе во јакни, продолжуваме со новите изданија на Инста(нт) вестите на Радио МОФ, првите македонски младински вести на Инстаграм.

А во нив, зборуваме за пандемијата, изборите, новата школска година, но и за последните културни и активистички случувања во земјава. Инста(нт) дописникот овојпат ни доаѓа од градот под Маркукуле, а ја имаме и редовната промоција на еден музички бенд.

Да видиме што има да ни каже Мики!!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio MOF (@radiomof)