[Видео] „Glue“ – краток филм за љубовта, врските и мобилните телефони

Овој краток филм на режисерот Bo Mirosseni е уште една критика на влијанието на технологијата на нашите секојдневни животи. Тема на филмот е отуѓеноста која е резултат на претераното користење на мобилните уреди и нејзиното влијание врз љубовните врски.

Glue from Bo Mirosseni on Vimeo.