[Видео] Engage Kicks & Gigs – Пепел

Во новата епизода на музичкиот серијал Engage Kicks & Gigs ви го претставуваме „Пепел“, рок бендот составен од Гоце – бас/вокал, Емил – гитара, Дино – тапани и Балтик – вокал. Слушајте македонска музика.

Веб серијалот Engage Kicks & Gigs, во кој гостуваат македонски млади и алтернативни музичари и бендови, има за цел да ја поддржи и промовира локалната сцена, како и да ја запознае публиката со домашните музичари од еден поинаков агол.

Слушајте македонска музика со Engage Kicks & Gigs.