[Видео] Жестока демократска дебата Сандерс – Клинтон

Претседателските кандидати на Демократската партија Хилари Клинтон и Берни Сандерс вчера имаа дебата водена од телевизијата CNN. Во продолжение погледнете го целото видео од дебатата: