[Видео] Бугарска репортажа за скопскиот клуб „Елемент“ во 2002

Бугарска новинарска екипа доаѓа во Скопје, за да направи репортажа за култниот клуб „Елемент“, тогаш главниот промотор на електронската музичка сцена во нашиот главен град. Авторот на емисијата заклучува дека се работи за „техно клуб, каков што во Бугарија немаме“. Погледнете ја емисијата, која од денешна перспектива има историска вредност: