[Видео] Бристолскиот „6 Music Festival“ во 90 секунди

Неверојатни настапи во текот на три фестивалски денови, две локации и еден град – Бристол. Погледнете го краткото видео од „6 Music Festival“ кој се одржа викендов во Велика Британија.