STR8OUT – S03E15 гостин во студио Гордана Трпчевска

STR8OUT – S03E15 by Radio Mof on Mixcloud

Дали ни е потребна Парада на гордоста во РМ? Колку и како таа помага/одмага во подобрувањето на статусот и правата на ЛГБТИ лицата во РМ? Со Гордана Трпчевска од Женска Алијанса во STR8OUT на Радио МОФ заедно со Субверзивен Фронт / Subversive Front